Lux Express on teist aastat järjest Eesti hinnatuimate ettevõtete TOP3-s

5 min

Värskest Kantar Emori uuringust selgub, et Eesti elanikud hindavad ettevõtetest kõrgeimalt ja soovitaksid sõpradelegi kino Artis, tanklat Jetoil ja transpordiettevõtet Lux Express.

NPS soovitusindeksi uuring kaardistab, kuivõrd soovitaksid inimesed erinevaid ettevõtteid, mille teenindusega nad on viimasel ajal kokku puutunud, oma sõpradele ja tuttavatele.

Kui Artis ja Lux Express olid esikolmikus ka mullu, siis Jetoil tõusis nii etteotsa alles tänavu. Neljas ja viies positsioon kuuluvad Rahva Raamatule ja Smartpost Itellale.

“Eesti elanikud on aina hinnatundlikumad ja näeme seda väljendumas ka uuringu tulemustes,” märkis Kantar Emori uuringuekspert Kaisa Esko. “Näiteks Jetoili tõus esikolmikusse on kindlasti sellest mõjutatud, kuna vastajad mainisid ettevõttele antud kommentaarides kõige rohkem just Jetoili soodsaid hindu,” lisas Esko.

Tema sõnul hindavad inimesed tasakaalu hea hinna ja pakutava kvaliteedi vahel. “Siin oleneb tugevalt ka teenusepakkuja valdkonnast: on valdkondi, kus inimesele on tähtsaim hind, ning neid, milles jääb peale kvaliteet, mugavus ja kogemus,” nentis Esko.

Loe lähemalt SIIN.