Lux Express viib varahommikuks Tartust Riia Lennujaama

5 min

Lux Express avab alates 1. maist öise bussiühenduse Tartu ja Riia vahel. Iga päev kell 23.55 Tartust väljuv buss viib reisijad varajasteks hommikutundideks Riia kesklinna. Riia lennujaama saabub buss kell 4.20.

Uus väljumine võimaldab mugavat juurdepääsu varahommikul Riia lennujaamast väljuvatele lendudele, mis viivad rohkem kui 20 Euroopa sihtkohta ning pakuvad jätkulende üle maailma.

Lisaks alates 1. maist teenindatavale öisele bussiühendusele, väljuvad Lux Expressi bussid Tartust Riiga iga päev kell 8:15 ja 18:20. Riiast on võimalik Tartusse ja Valka sõita iga päev kell 7:30, 15:45 ja 18:45. Riia lennujaamast väljuvad Lux Expressi bussid Tartu ja Valga suunal kell 15:00 ja 17:45.

Meil on Sulle uue ühenduse käivitamise puhul eriti hea pakkumine. Kasutades luxexpress.eu veebipoes või Lux Expressi äpis pileti ostmisel kampaaniakoodi TRTRIX40 saad soetada edasi-tagasi pileti Tartu-Riia liinidele 40% soodsamalt. Pakkumine kehtib pileti ostmiseks kuni mai lõpuni ja reisimiseks kuni 15. juunini. Ära maga maha võimalust sõita supersoodsalt Lõuna-Eestist Riiga ning juba sealt edasi Euroopat avastama!